Fatih Tezcan yine zehir saçtı!

Fatih Tezcan yine zehir saçtı!
AKP'ye yakınlığıyla bilinen Fatih Tezcan, yine Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ağır ifadelerle saldırdı. Sosyal medyadan Tezcan'a büyük tepki geldi.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen ve daha önce skandal ifadeleriyle gündeme gelen Fatih Tezcan, sosyal medya hesabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ağır ifadelerle saldırdı. Tezcan’ın paylaşımına sosyal medya kullancılarından çok sayıda tepki geldi.

Tezcan, Çin’den Türkiye’ye özel uçakla getirilen ve coronavirüs taraması yaptırılan yolcuların temiz çıktıktan sonra ilk iş olarak Anıtkabir’e gideceklerini açıklamalarına ilişkin bir haberi paylaşarak “Çin’den gelen Türkler temiz çıkmışlar ve ilk işleri Anıtkabir’e gitmekmiş. Şahsen enfekte olmamalarına sevindim. Diğer yandan, herkes şükretmek için kendi dininin tanrısına, mabedine gider, bizi ilgilendirmez. “Virüsün büyüğü Anıtkabir’de!” demek, gereksiz tahrik. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Tezcan’ın skandal paylaşımına sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte Tezcan'ın skandal paylaşımı ve o tepkilerden bazıları:

fatih-tezcan.JPGf1.JPGf3.JPG

f2.JPG

f4.JPG

FETÖ ELEBAŞINA ÖVGÜLER DİZMİŞTİ

Öte yandan Fatih Tezcan, geçtiğimiz daha önce de skandal çıkışlarıyla gündeme gelmişti. Atatürk'ê hakaret eden Tezcan'a sosyal medya kullanıcıları, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e övgü dizdiği paylaşımlarını hatırlatarak karşılık veriyor.

ft.jpgft2.jpgft3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar