Fatih Terim'den suç duyurusu

Fatih Terim'den suç duyurusu
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde, kendisine, teknik heyete ve futbolculara yönelik küfür edildiği gerekçesiyle olayı yargıya taşıdı.

Fatih Terim suç duyurusunda bulundu

Fatih Terim, geçen cumartesi günü Kadıköy’de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi karşılaşmasının başlamasından önce ısınma sırasında kendisine, heyete ve futbolculara edilen küfürleri avukatı aracılığıyla savcılığa taşıdı. 

Sabah gazetesinden Buse Pehlivan'ın haberine göre, Fatih Terim, derbide izleyiciler tarafından kendisine yönelik küfür edildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

"TESPİT EDİLSİN"

Suç duyurusu dilekçesinde kendisinin, teknik heyetin ve futbolcuların kişilik haklarının ihlal edildiğine yer verildi. Stada liste harici alınanların kamera görüntülerinden kimliklerinin tespit edilmesi talep edildi.

"ÖNCE ONU  HALLEDELİM"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada duruma tepki göstermişti. "Maçla ilgili konuşmadan başka şeylerle ilgili konuşalım. Seyircisiz oynadığımızı biliyoruz ama bayağı seyirci var. Takımımıza çıkarken küfürler.. Galatasaraylı futbolculara, hocalara küfür.. Kimsenin hakkı yok" diyen Terim, "Maçı seyircisiz biliyorduk; ancak maalesef seyirci var. Localar dolu. Çalışanlarımıza, yardımcılarımıza küfürler. Hepsini tespit ediyoruz. Birileri yardımcı oluyor Federasyon'dan. Önce onu bir halledelim. Çünkü seyircisiz bir ortam varken almıştık. Seyirci yokken bu kadar Galatasaray hocasına oyunculara küfürler. 6222 diye bir şey var ki Galatasaray dün bakanlığa valiliğe resmi olarak müracaat etmiştir. Buna rağmen bu kadar küfür… Röportaja gelen bir süre hakaret dinliyor. Maçın neyini konuşacağız!" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar