Fatih Terim'den Falcao açıklaması

Fatih Terim'den Falcao açıklaması
St Johnstone maçı öncesi basın açıklaması yapan Fatih Terim, Falcao'nun kadroya alınmamasıyla ilgili konuştu.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacağı St Johnstone maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim basın toplantısı düzenledi.

Fatih Terim, Radamel Falcao'nun kadroda olmamasına ilişkin, "Sürekli Falcao'yu soruyorsunuz. Kadroda yoksa, bir sebebi vardır. Sebep demeyelim, teknik bir karar diyelim. Bu daha doğru olur." dedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Terim, yarınki maçta kalede İsmail Çipe'nin oynayacağını söyledi.

Terim, maçla ilgili, "Rakip beni hiç şaşırtmadı. Maçın nasıl geçeceğini söylemiştim. 10 kişi kalıncaya kadar da bahsettiğim gibi gelişti. Burada da maçın çok değişik geçeceğini düşünmüyorum. St. Johnstone beni hiç şaşırtmadı. Maçın nasıl geçeceğini söylemiştim. 10 kişi kalıncaya kadar da bahsettiğim gibi gelişti. Burada da maçın çok değişik geçeceğini düşünmüyorum. Böyle maçların anahtarı ilk 10-15 dakikadır. Biz o süre içinde 2-3 net pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik, onları değerlendirseydik buraya farklı bir avantajla gelebilirdik" dedi.

İskoçya'da ateşli bir taraftarın önünde maç oynayacaklarını belirten Terim, "Enteresan bir başlangıç yaptık, full tribünlerle PSV'de. Bayraklar hazırlanmış, koltuklara konmuş, yarın da full oynanacak burada.

Bir tek biz full oynayamıyoruz, umarım biz de bir gün full oynarız. İskoçya, İngiltere, İrlanda, Galler... Buralarda çok maç oynadım. Ateşli bir taraftar olacağını biliyorum, buna da alışkınız" diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar