Fatih Terim: ‘Telefon gelirse hemen ayrılırım’

Fatih Terim: ‘Telefon gelirse hemen ayrılırım’
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, dün akşam 1-0 kazanılan Lazio maçının ardından İtalyan gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında, İtalya'dan teklif gelirse ayrılabileceğini söyledi.

Galatasaray'da Fatih Terim dün akşam kazanılan Lazio maçından sonra İtalyan medya mensuplarıyla bir araya geldi. İtalyan gazetecilerle şakalaşan Terim onlara, “iyi yolculuklar. Mourinho’ya selam söyleyin. Roma’da görüşürüz” diye mesaj verdi.

"TELEFON GELİRSE HEMEN AYRILIRIM"

Mynet’te yer alan habere göre ayak üstü yapılan bu sohbet toplantısı sırasında Terim, “İtalya’yı seviyorum. Her zaman konuştuğum birçok arkadaşım var. Serie A’yı her zaman takip ederim. İtalyan gazetelerini okurum. Bugün bile La Gazzetta Dello Sport’u okudum. Birçok meslektaşımı takip ediyorum. Sarri’yi çok seviyorum. O benim arkadaşım. Onu Napoli’nin ardından Chelsea ve Juventus’u çalıştırdığı dönemlerden beri takip ediyorum. Lazio çok iyi olacak. Şimdi Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmem var. Adamlarımla beraber bir şeyler yapmak için uğraşıyorum. Bu maceranın sonunda İtalya’dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar