Fatih Terim kendisini koronavirüsle savundu

Fatih Terim kendisini koronavirüsle savundu
67 yaşındaki teknik direktör Fatih Terim antikor üretme süresinin bittiğine dair doktor raporunu da Tahkim Kurulu'na sunağını söyledi.

Fatih Terim'den 5 maçlık ceza hakkında savunma

Fatih Karagümrük maçında hakemle yaşadığı sözlü tartışma sebebiyle tribüne gönderilen ve 3 ayrı maddeden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen Fatih Terim’e 5 maç ceza verildi. Cezaya itiraz edecek olan Terim’in savunması ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, tribünde test yaptırmayan 100 kişi olduğunu ve o yüzden sahaya girerek stattan ayrıldığını öne sürecek.

İTİRAZI KENDİSİ YAPACAK 
Takvim gazetesinin haberine göre, Karar, Galatasaray’da büyük tepkiyle karşılandı. Sarı-Kırmızılılar, PFDK'nın 5 maçlık men cezasına itirazda bulunacak. Ayrıca Fatih Terim'in, Tahkim Kurulu'ndan duruşmalı savunma talebinde bulunacağı ve cezaya itirazı bizzat kendisinin yapacağı öğrenildi.

"TEST YAPTIRMAYAN 100 KİŞİ VARDI"
Maç sonrası sahaya girdiği için 2 maç ceza alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in Tahkim’e “Tribünde test yaptırmayan 100 kişi vardı. Sağlığım için sahaya girip stattan çıktım” diyeceği söyleniyor.

ANTİKOR ÜRETME SÜRESİ BİTİYOR
67 yaşındaki teknik adam ayrıca antikor üretme süresinin bittiğine dair doktor raporunu da Tahkim Kurulu'na sunacak. Terim 5 maçlık cezasının 3 maça inmesini kuruldan talep edecek.

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar