Fatih Terim Ali Koç’a böyle cevap verdi!

Fatih Terim Ali Koç’a böyle cevap verdi!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yaptığı açıklamada önemli cevaplar verdi. Terim, "Aramızda hala anlamayanlar varmış… O zaman bir kez daha…" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bugün divan kurulu toplantısında kendisine yönelik yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Sosyal medya hesabı eski bir videosunu alıntılayarak açıklama yapan Fatih Terim, “Arkadaşlar, biz yola çıktığımızdan beri elinden geleni ardına koymayan eksik olmadı çok şükür. Aramızda hala anlamayanlar varmış… O zaman bir kez daha…” dedi.

Terim’in bu açıklamasıyla birlikte paylaştığı eski videosunda ise şu ifadeler yer aldı: “Adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstelik, rütbemiz de farklı. İnancımızı daha çok artıranlara tekrardan geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum zaten çok acı. Ben daha fazla konuşarak acıyı daha fazla artırmak istemiyorum.”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu’nda yaptığı konuşmada Rakiplerimizden birinin Başkanının kampanyamıza dil uzatması, kendi hocasıyla beraber konuşması üzmektedir. Biz tenhada da dışarıda da aynı kouşuyoruz. Biz, tazminat konusunu henüz geçmedik. Sistemin ne kadar kokuşmuş olduğunu göreceksiniz. "Yok efendim mahkeme karar vermiş" de, siz doğru savunma yapmazsanız mahkeme aleyhinize karar verir” İfadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar