Fatih Portakal'ın evinin üstünde drone uçurdular: "Başlarına bir şey gelirse..."

Fatih Portakal'ın evinin üstünde drone uçurdular: "Başlarına bir şey gelirse..."
Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, drone kaldırarak evinin üstünde uçurduklarını ve özel mülkünü hukuksuzca izlediklerini ifade ederek "Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar. Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz" dedi.

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftlik evine yasalara aykırı şekilde 3 kaçak yapı diktiği iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada evinin hukuksuzca drone ile izlendiğini ifade ederek duruma çok sert tepki gösterdi.

Evinin adresinin paylaşıldığını ve eşinin hedef gösterildiğini söyleyen Portakal, "Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz. İtibar celladı olarak hakkınızda emniyette şikayette bulunuldu. Umarım kötü bir durum yaşanmaz!" ifadelerini kullandı.

Drone ile çektikleri arazinin, imar barışından faydalandığı alanlar olduğunu söyleyen Portakal, "Altinda 21 m2 konteyner olan sundurma, 10 m2 temelsiz oda ve ahşap kütükler üzerine oturtulmuş kaldır/kondur ahşap alan. Dron marifeti ile çekilmiş fotoda başvuru yok denilen 3 yerse: 4 tarafı açık sundurmalı garaj, ailenin için mekan ki, 2016 yılında kullanım belgesi zaten alınmıştı. Komiği içinde 25 tavuğun ikamet ettiği kümes. Bildiğin kümes! Köpeklerin kafeslerini kayda değer görmemişler" açıklamasında bulundu.

Fatih Portakal, Bugün öğlen saatlerinde ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan geldiklerini belirterek "İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın" dedi.

p1.jpgp2.jpgp3.jpgp4-001.jpg

p5.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar