Fatih Portakal İmamoğlu ve Soyer'i uyardı, Yavaş'ı övdü!

Fatih Portakal İmamoğlu ve Soyer'i uyardı, Yavaş'ı övdü!
FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, İYİ Parti'li Müsavat Dervişoğlu'nun CHP'li Başkanlar İmamoğlu ve Soyer'i eleştiren sözlerini desteklerken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı övdü.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, CHP'li Soyer ve İmamoğlu için 'kimisi eyalet başkanı gibi konuşuyor, kimisi cumhurbaşkanı gibi konuşuyor.' diyerek hem tepki gösterdi hem uyarmıştı. FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal bu eleştiriye destek verdi.

İşte Dervişoğlu'nun çok konuşulacak o açıklamaları;

“Seçilmiş belediye başkanlarını kutluyor, ama buradan bir uyarıda bulunmaktan kendimi alıkoyamıyorum.

Onlar bizim belediye başkanlarımız gibi kendilerini ilgilendiren konularda konuşsunlar. Kimisi eyalet başkanı gibi konuşuyor, kimisi cumhurbaşkanı gibi konuşuyor.

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal ise İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu'nun sözlerine destek verdi. Portakal, İzmir ve İstanbul Belediye Başkanlarının önceliğinin belediye işleri olması gerektiğini vurguladı ve yakın ekipleriyle ilgili çarpıcı uyarıda bulundu."

İŞTE FATİH PORTAKAL'IN O MESAJI

"Haksız da değiller. Uyarı İzmir’de Soyer’e, İstanbul’da İmamoğlu’na. Önceliğinin belediye olduğunun bilincindeki isim ise Ankara Yavaş. Bir işte? ekip çok önemli, vezir de yapar rezil de..."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar