Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında maske krizi: Virüs reklam arasına mı girdi

Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında maske krizi: Virüs reklam arasına mı girdi
Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programında kendisi ve konuklarıyla beraber program boyunca maske takarak yayın yapan Fatih Altaylı'ya teşekkürlerini iletmişti. Ancak yayın arasında programa katılan konuklardan birinin maskesini çıkardığı görüldü.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de artan korona virüs vakaları sonrası Habertürk'te yayınlanan Teke Tek programında, canlı yayında maske takarak yayın yapan Fatih Altaylı'ya Twitter üzerinden teşekkür etmişti. 

Bakan Koca'nın, "Fatih Altaylı ve topluma her zaman ışık tutan değerli bilim insanlarımıza, maske takarak ve mesafeye dikkat ederek programa katıldıkları için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandığı teşekkür mesajını ise Fatih Altaylı retweetlemişti.

fahrettin-koca-002.jpg

VİRÜSE REKLAM ARASI

Fatih Altaylı, programın konusunun korona virüs olarak belirlendiği programa, Prof. Dr. Murat Akova, Prof. Dr. Kenan Midilli ve Prof. Dr. Önder Ergönül'ü davet etti. 

Ancak programın reklam arasına gireceği sırada, Ergönül'ün maskesini çıkarması sosyal medyada kullanıcılar tarafından büyük tepki çekti.

İşte o görüntüler:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar