Fatih Altaylı'dan ortalığı karıştıracak sözler! AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'ya böyle seslendi

Fatih Altaylı'dan ortalığı karıştıracak sözler! AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'ya böyle seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şoförlüğünden milletvekilliğine kadar yükselen Ahmet Hamdi Çamlı'nın Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray'a yönelik sözleri Fatih Altaylı'nın gündemine girdi. Fatih Altaylı, Ahmet Hamdi Çamlı'ya "Yeliz Hanım" diye seslendi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın şoförlüğünden milletvekilliğine kadar yükselen AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla Yeşilçam'ın en önemli isimlerinden Türkan Şoray'ı hedef almıştı. 

Fatih Altaylı, Habertürk'teki bugünkü yazısında Ahmet Hamdi Çamlı'dan "Yeliz Hanım" diye bahsetti. 

Altaylı'nın "Ayıp diye bir şey var Yeliz Hanım" diyerek başladığı yazısının ilgili kısmı şöyle: 

Siyasi hayatımıza, Recep Tayyip Erdoğan’ın eski “Gönüllü” şoförü kontenjanından giren AK Partili milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı maden işçilerine destek verdiği  gerekçesi ile Türkan Şoray’ı hedef aldı.

Türkan Şoray’a yönelik olarak “Çamuriyetçi, HDPKK’cı, Amerikancı, İsrailci, Emperyalist işbirlikçisi, tantanacı medya sahnesinin son artisti Türkan Şoray” ifadelerini kullandığı bir tweet attı.

Türkan Hanım Ahmet Hamdi Çamlı’yı ciddiye almış mıdır bilmiyorum.

Muhtemelen almamıştır.

Ancak Türkiye’nin en apolitik sanatçılarından birinin, üstelik de 70’li yaşlarında hala saygın ve sevilen bir sanatçının fikrine karşı gösterilen bu tahammülsüzlük çok simgeseldir.

Ve Yeliz Hanım olarak da tanıdığımız Çamlı’nın hanesine hem siyasi, hem de insani bir ayıp olarak kaydedilmiştir. 

NE OLMUŞTU? 

Türkan Şoray, Sözcü gazetesinden Yüksel Şengül'ün "Sizce Türkiye'nin en büyük sorunu nedir?" sorusuna "İşsizlik" yanıtını vermişti.

Şoray, şunları söylemişti: Tarım işçileri, maden işçileri, fabrika işçileri haklarını alamamaktan dolayı isyan içindeler… Soma işçileriyle ilk günden beri çok ilgiliyim ve kalbim onlarla çarpıyor. Maden işçileri, tarım işçileri, işçiler, emekçiler… Alın teri için yola çıkan herkesin yanındayım. Herkes emeğinin karşılığını mutlaka almalı. Ancak o zaman hep beraber yüzümüz güler." 

Çamlı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkan Şoray'ın sözlerinin yer aldığı haber görsellerine yer vererek, "Çamuriyetçi, HDPKK'cı, Amerikancı, İsrailci, Emperyalist işbirlikçisi, tantanacı medya sahnesinin son artisti Türkan Şoray" ifadelerini kullanmıştı. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar