Fatih Altaylı'dan olay sözler! Doktor raporuyla görevden alınmalıdır...

Fatih Altaylı'dan olay sözler! Doktor raporuyla görevden alınmalıdır...
HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz hakkında çok sert açıklamalarda bulunarak, "Gerekirse doktor raporu ile görevden alınmalıdır" dedi.

Altaylı'dan sert sözler

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı sosyal medya hesabından Abdurrahim Albayrak ve yönetimdeki diğer Galatasaray Spor Kulübü üyelerine çağrıda bulundu. Altaylı, "Galatasaray başkanlık koltuğunda oturan Zatın yarattığı rezilliğe daha ne kadar ortak olmayı düşünüyorlar" diyerek Mustafa Cengiz'in görevden alınmasını istedi.

Altaylı, "Galatasaray spor kulübü başkanlık koltuğunu işgal eden kişinin şuur kaybı yaşadığı artık saklanamaz. Kulübe ve camiaya daha fazla zarar vermeden, gerekirse doktor raporu ile görevden alınmalıdır" dedi.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

"Abdurrahim Albayrak ve yönetimdeki diğer Galatasaraylılar Galatasaray başkanlık koltuğunda oturan Zatın yarattığı rezilliğe daha ne kadar Ortak olmayı düşünüyorlar.

Galatasaray spor kulübü başkanlık koltuğunu işgal eden kişinin şuur kaybı yaşadığı artık saklanamaz. Kulübe ve camiaya daha fazla zarar vermeden Gerekirse doktor raporu ile görevden alınmalıdır."

altayli2.jpgfatih-altayli-001.jpg

GÜNBOYU- MURAT BEYAZ

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar