Fatih Altaylı, Buket Aydın'la ilgili iddialara çok sinirlendi

Fatih Altaylı, Buket Aydın'la ilgili iddialara çok sinirlendi
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Kanal D'den istifa eden Buket Aydın'ın yeni adresinin Habertürk olacağı iddialarına tepki göstererek "Yalan yazmak bazı internet sitelerinin alışkanlığı haline gelmiş" dedi.

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa eden ve ekranlara ne zaman döneceği merak edilen Buket Aydın, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aydın paylaşımında "Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkansız. Öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin. Çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız" ifadelerini kullandı.

ALTAYLI'DAN BUKET AYDIN TEPKİSİ

Aydın’ın bu açıklamasının ardından çalışacağı kanalın Habertürk TV olacağı iddia edildi. Bunun üzerine Habertürk yazarı Fatih Altaylı bir açıklama yaparak yazılanlara tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Altaylı, “Soranlar için söyleyeyim. Buket Aydın'ın Eylül ayında izleyicileri ile buluşacağı kanalın Habertürk ya da Ciner grubundaki herhangi başka bir kanal olmayacağını söyleyebilirim. Yalan yazmak bazı internet sitelerinin alışkanlığı haline gelmiş” ifadelerini kullandı.

faltaylo.jpg

Buket Aydın

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar