Fatih Altaylı: "Bir grup it kopuk trolün hakaretlerine maruz kaldım"

Fatih Altaylı: "Bir grup it kopuk trolün hakaretlerine maruz kaldım"
Habertürk yazarı Fatih Altaylı yerli otomobille ilgili eleştirilerini yazmıştı. Altaylı, bu konuyla ilgili kendisine gelen mailleri bugünkü köşesine taşıdı.

Yerli otomobilin prototipinin tanıtılması sonrasında tartışmaları da beraberinde getirdi. Konuyla ilgili Habertürk yazarı Fatih Altaylı dünkü yazısında yerli otomobil tartışmalarını değerlendirdi. Altaylı,"Dün ‘Yerli otoda sergilenen prototipe bakmayın. Önemli olan üç yıl sonra ortaya çıkacak otomobildir" ifadelerini kullandı.

Altaylı bu ifadeleri nedeniyle ilgili bir çok hakaret ve eleştiri aldığını, "Teslada'dan öğrenilecek dersler" başlığıyla kaleme aldığı yazısında belirtti.

Altaylı, "Dün ‘Yerli otoda sergilenen prototipe bakmayın. Önemli olan üç yıl sonra ortaya çıkacak otomobildir’ diyerek geleceğe ilişkin umut veren bir yazı yazdım. Bir grup it kopuk trolün hakaret dolu maillerine maruz kaldım. Çekemiyormuşum.” ifadelerini kullandı.

Altaylı'nın yazısındaki ilgili kısım şu şekilde:

Dün “Yerli otoda sergilenen prototipe bakmayın. Önemli olan üç yıl sonra ortaya çıkacak otomobildir. Bu prototip moral vermiştir” diyerek geleceğe ilişkin umut veren bir yazı yazdım. Bir grup it kopuk trolün hakaret dolu maillerine, sosyal medya mesajlarına maruz kaldım. “Çekemiyormuşum.”

Ahmak sürüsü okumaz, bilmez, anlamaz.

Onlar suya bu derken, portakalda vitamin değil, portakal bahçesinde gübre iken ben “Türkiye otomobil yapmalı, yapabilir” diyordum.

“Türkiye yapacaksa elektrikli otomobil yapmalı” diyen de bendim abuk sabuk. projeler ortalıkta uçuşurken.

Bu yüzden de PİSA sonuçlarını doğrulamaktan başka bir işe yaramayan bu güruhun söyledikleri beni zerre ilgilendirmez, hiç ama hiç takmam.

Şimdi aşağıda yazacaklarım da onlar için değil zaten.

Bu köşenin, klasik, aklı başında, okuduğunu anlayan okurları için.

Ne demiştik dün, Tesla’dan söz ederiz biraz.

Elektrik motorlu otomobillerin öncüsü ve en bilineni Tesla’dan.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar