Farah Zeynep Abdullah: "Başkalarının poposunu konuşan insanlara üzülüyorum"

Farah Zeynep Abdullah: "Başkalarının poposunu konuşan insanlara üzülüyorum"
Masumlar Apartmanı’ dizisinde İnci karakteri canlandıran sevilen oyuncu  Farah Zeynep Abdullah çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Başkalarının poposunu konuşan insanlara üzülüyorum"

Posta Gazetesi'ne açıklamalarda Masumlar Apartmanı’ dizisinde İnci karakteri canlandıran sevilen oyuncu  Farah Zeynep Abdullah çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Farah Zeynep Abdullah: “Birbirimizin dış görünüşünü yargılamakla ilgili bir hadsizliğin içindeyiz. Mutsuzluklarını başkalarının poposunu konuşarak geçiştiren insanlara üzülüyorum. Benim masum, seksi ve güzel olmak umrumda değil. İyi insan olma gayesindeyim. Gerisi geçici ve boş.”

Son dönemde reyting rekoru kıran Masumlar Apartmanı dizisi hakkında da konuşan güzel oyuncu Zeynep Abdullah, "Açıkçası sadece anlattığımız hikayeye odaklandım, reytingi hiç düşünmedim. Anlattığı hikaye o kadar güçlü ki zaten beni ilk çeken şey oydu. Ekibimiz de hem güçlü hem tatlı olunca sonuç olarak ortaya çok başarılı bir dizi çıktı. Ne senaryoyu ne karakteri sevmeden herhangi bir projenin içinde hiç bulunmadım. İnşallah da bulunmam. İnci’yi ilginç buluyorum, sıradanlığın içindeki derinliği sorgulatıyor. Aslında etrafta hep rastladığımız, benim de hayatımda olan, etrafındakileri mutlu ederek mutlu olacağını düşünen biri. Tıkandığı noktada da baskıdan ötürü çok ciddi kararları bir körlükle alabiliyor. İlerisini ben de çok merak ediyorum İnci için." dedi.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtlayan Farah Zeynep Abdullah, Siz ne tarz insanlara hayatınızda yer vermezsiniz? sorusuna, "Kendini ifade edemeyen insanların hayatımda yeri yok. Ben hep konuşarak her şeyin çözüleceğine inandım, konuşulmayan şeyler yük olmaktan başka bir şey olmaz insana. Birisiyle konuşulamayan bir sorun varsa ve ne kadar çabalarsam çabalayayım konuşamıyorsak işte o zaman darılmadan uzaklaşmak herkes için en faydalısı oluyor" cevabını verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar