Faik Öztrak'tan Pınar Gültekin iddialarına ilişkin açıklama... Süleyman Girgin suç duyurusunda bulunacak

Faik Öztrak'tan Pınar Gültekin iddialarına ilişkin açıklama...  Süleyman Girgin suç duyurusunda bulunacak
CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Pınar Gültekin cinayetine ilişkin ortaya atılan iddialara yanıt veren Faik Öztrak, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'in suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin üzerinden aylar sonra Gültekin'in babası Sıddık Gültekin'e CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'in telefon açtığı ve şikayetinden vazgeçmesi için talepte bulunduğu iddia edilmişti. 
 
"Pınar Gültekin davası... Hizan ilçe başkanı neden görevden alındı?" sorusu üzerine Faik Öztrak şunları kaydetti:

"MYK gündemine bu konu gelmedi. Şunun bilinmesini isteriz ki genel başkanımız bu konularda son derece hassastır. Milletvekilimiz de yine bu mesele ile ilgili olarak çok net açıklamalarda bulunmuştur. Yarın kendisi mahkemeye başvuracaktır. HTS ve ses kayıtlarını isteyecek ve sonra da suç duyurusunda bulunacaktır. Bununla ilgili detaylı açıklamaları kendisi yarın yapacak. Kendisiyle ilgili yalan yanlış iddialarda bulunan ortaya çıktığında suç duyurusunda bulunacaktır.

Hizan ilçe başkanının görevden alınması benim bildiğim kadarıyla bu konuyla hiç ilgili değil. Hizan ilçe başkanının da HTS kayıtlarını isteyeceği söyleniyor, hepsini göreceğiz."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar