Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bildiri hakkında açıklama: Sahte gündem

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bildiri hakkında açıklama: Sahte gündem
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, 104 amiral bildirisinin ardından açıklamalarda bulundu. Öztrak, AKP'nin sahte gündemler oluşturduğunu açıklayarak, "konuşmaya değer bulmuyoruz" açıklamasında bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu da, "Bu sahte gündemler tutmaz" dedi.

CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AKP’nin mağduriyet kastığı sahte gündemleri konuşmaya değer bulmuyoruz" diyerek iktidara eleştiride bulunarak, "Boşuna nefesinizi harcamayın" dedi.

"Gençlerimizin hali saraylardan görünmüyor ama bizden söylemesi bu gençler manipülasyon nedir biliyorlar" diyen Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek " Genel Başkanımız dünden beri işsiz gençleri can kulağı ile dinlemektedir" değerlendirmesinde bulundu.

Faik Öztrak'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"AKP’nin mağduriyet kastığı sahte gündemleri konuşmaya değer bulmuyoruz. Genel Başkanımız dünden beri işsiz gençleri can kulağı ile dinlemektedir. Gençlerimizin hali saraylardan görünmüyor ama bizden söylemesi bu gençler manipülasyon nedir biliyorlar. Boşuna nefesinizi harcamayın."

faik-oztrak-001.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Öztrak'ın paylaşımını alıntılayarak, "Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır." diyerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le benzer açıklamayı yaptı. 

Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Tweet'ini alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: 

"Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır. Büyük ve ünlü Ekonomist
@RTErdogan yarattığın ekonomik yıkım ile seni yüzleştireceğim. Geleceğini kararttığın gençlerimizin hikayelerini buradan paylaşacağım."

kk-008.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar