Fahrettin Koca'dan çok sert açıklama: Bilim Kurulu siyasi rant malzemesi değildir

Fahrettin Koca'dan çok sert açıklama: Bilim Kurulu siyasi rant malzemesi değildir
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bilim Kurulumuzun salgın boyunca verdiği emeği görmezden gelerek saldırgan bir üslupla bilim insanlarımıza hakaret edilmesini asla kabul etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca'dan çok sert açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında "Başından beri salgınla mücadeleyi siyasetten ayırdık. Bilim Kurulumuzun salgın boyunca verdiği emeği görmezden gelerek saldırgan bir üslupla bilim insanlarımıza hakaret edilmesini asla kabul etmeyiz. Bilim Kurulu siyasi rant malzemesi değildir. Saygılı olun" dedi.

fahrettin-koca-008.jpg

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı konuşmasında Bilim Kurulu'nu çok sert sözlerle eleştirerek şunları söylemişti:

"Bilim Kurulu var. Allah aşkına kendinize bilim kurulu demeyin. Ne dedikleri, ne söyledikleri belli değil. Nasıl yönetiliyor bu ülke. Orada oturanların hiçbirinin bilimle ilgisi yoktur. Bilim Kurulunun koyduğu kurallara iktidar uymazsa çekileceksin oradan, "ben bilim insanıyım" diyeceksin. 

Sadece tek düşündükleri koltukları. Bu fatura kime çıkıyor? Bunun bir faturası var. Saray ve beslemelerinin durumu çok iyi. 1 yerden değil 5 yerden maaş alıyorlar, avro üzerinden garantili maaşlarını alıyorlar.

İstifa etseler bile dünyanın parasını alıyorlar. Vergi de ödemiyorlar, başka kurumlar tarafından ödeniyor. 193 kişi hayatını kaybetmiş. İnsan gece uyumaz ya. Bunların umrunda bile değil. 100 bin kişi de ölse bunların umurlarında değil."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar