Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarını çeken CHP ilçe başkanı hakkında flaş gelişme

Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarını çeken CHP ilçe başkanı hakkında flaş gelişme
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin fotoğraflanmasıyla ilgili CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş dün saat 12.50 sıralarında, Altun’un Üsküdar’daki ‘daimi koruma’ altındaki konutunun önüne bir araçla geldi.

POLİS TUTANAK TUTTU

Suat Özçağdaş, cep telefonunu çıkarıp evin fotoğraflarını çekmeye başladı. Polislerin uyarısı üzerine Özçağdaş, CHP Üsküdar İlçe Başkanı olduğunu, daha sonraki günlerde tekrar gelerek fotoğraflama yapacaklarını söyleyerek evin önünden uzaklaşmak istedi. Koruma polislerinin “bekle” uyarısını dinlemeden de olay yerinden ayrıldı.

Altun’un evinin fotoğraflarının çekilmesi ile ilgili koruma polislerinin tuttuğu tutanakla işlem yapan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP’li Özçağdaş’ın ifadesini alacak.

“EVİN FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP KAÇTIĞIM YALAN”

İddialarla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Suat Özçağdaş şu ifadelere yer verdi: Evin fotoğrafını çektiğim, uyarıldığım, kaçtığım, yakalandığım YALAN. O sokaktan geçen herkesin gördüğü yere baktığım DOĞRU. Kaçak inşaat yapılıp yapılmadığını kontrol ettiğim ve yeniden gidip bakacağım DOĞRU. Üsküdar’ın hiçbir noktasında kent suçlarına izin vermeyeceğim DOĞRU.

KAFTANCIOĞLU'NDAN DESTEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Ahlaksızlığınız ve yalanlarınızda boğulacaksınız çok yakında.. CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler" ifadelerini kullandı.

ck.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar