F. Bahçe ve G. Saray'ın Avrupa maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

F. Bahçe ve G. Saray'ın Avrupa maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Olympiakos'u konuk edecek. Mesut Özil'den gelen haber can sıksa da, Dimitrios Pelkas yerini doldurmaya hazır. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında  Marsilya'ya konuk olacak. Lazio’yu mağlup ederek Avrupa Ligi’ne lider başlayan Galatasaray, zirvedeki yerini korumak istiyor.

Temsilcilerimizin Avrupa maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe , UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki ilk maçında Frankfurt'la 1-1 berabere kalmasına rağmen oynadığı oyunla taraftarını mutlu eden Fenerbahçe, Olympiakos'u eli boş gönderip avantaj yakalamak istiyor. Sarı Lacivertli ekipte İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Jose Sosa’nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ile Marcel Tisserand, zorlu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fenerbahçe-Olympiakos muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Serdar (Novak), Kim, Szalai, Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Pelkas (Mesut), Rossi, Valencia

Olympiakos: Vaclik, Karbownik, Cisse, Sokratis, Reabciuk, M'Vila, Camara, Bouchalakis, Lopes, Onyekuru, Tiquinho

Galatasaray , UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında Marsilya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Galatasaray'da sakatlığı devam eden Arda Turan dışında eksik bulunmuyor. Tecrübeli futbolcunun yanı sıra ismi UEFA listesinde yer almayan Assuncao, Oğulcan, Aytaç ve kaleci Fatih Öztürk de Fransa'ya götürülmedi. Lazio’yu mağlup ederek Avrupa Ligi’ne lider başlayan Galatasaray, zirvedeki yerini korumak için Marsilya deplasmanından en az 1 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. 

Marsilya-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Velodrome Stadı'nda oynanacak Marsilya-Galatasaray maçını Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. TSİ 22.00'de başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

Marsilya-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Marsilya: Pau Lopez, Saliba, Balerdi, Peres, Rongier, Gueye, Guendouzi, Gerson, Cengiz Ünder, Payet, Dieng

Galatasaray: Muslera, Yedlin (Boey), Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil (Diagne)

AVRUPADAKİ 296. MAÇ

Galatasaray, Avrupa kupalarında oynadığı 295 maçta 104 galibiyet elde ederken, 114 mağlubiyet yaşadı. UEFA'daki 85 maçta ise 34 galibiyet, 24 mağlubiyet yaşandı.

FRANSIZLARA KARŞI 6 - 9

Galatasaray, Marsilya ile tarihinde ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek. Cim Bom'un Fransız takımlarına karşı oynadığı maçlarda ise 6 galibiyeti, 9 yenilgisi bulunuyor.

ASLAN'I MARCAO TAŞIYACAK

Süper Lig'de Marcao'nun cezasının bitmesini dört gözle bekleyen Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı futbolcunun Avrupa Ligi'ndeki performansıyla yine fark yaratacağı düşüncesine sahip. Lazio ile oynanan ilk karşılaşmanın yıldızı olan ve Avrupa Ligi'nde haftanın 11'ine seçilen Brezilyalı savunmacı, Marsilya deplasmanında da geride Nelsson'la birlikte görev yapacak. Sambacı'nın yokluğunda topu öne taşımakta bir hayli zorlanan Sarı- Kırmızılı ekipte, teknik direktör Fatih Terim, tüm hücumları geriden Marcao'nun başlatmasını istiyor.

HÜCUM LİDERİ MORUTAN

Marsilya maçına yönelik son idmanda bu yönde bir çalışma yapıldığı ve Marcao'nun antrenmanda da son derece etkili bir oyun ortaya koyduğu bildirildi. Geride oyun kurmak için Marcao'yu görevlendiren Terim, ön tarafta ise liderliği Morutan'a veriyor. Rumen yıldızın Göztepe'ye attığı gol ve ortaya koyduğu performanstan çok etkilenen Fatih Terim, genç oyuncudan benzer bir oyunu Marsilya karşısında da bekliyor.

3 PUANLA LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Galatasaray ve Marsilya’nın yanı sıra İtalya’nın Lazio ile Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımlarının yer aldığı E Grubu’nda ilk maçlar sonucunda Sarı Kırmızılı ekip 3 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Marsilya ile Lokomotiv Moskova birer puanla ikinci ve üçüncü sırada yer alırken puansız Lazio ise son sırada bulunuyor.

ASLAN AVANTAJINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Gruptaki ilk maçında sahasında Lazio’yu 1-0 mağlup eden Galatasaray, zorlu Marsilya deplasmanından da puan veya puanlarla dönerek avantajını sürdürmek istiyor. Geçen sezon Ligue 1'i 5. sırada bitirerek doğrudan UEFA Avrupa Ligi’ne katılan Marsilya ise gruptaki ilk maçında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar