Ezgi Mola o anısını ilk defa anlattı

Ezgi Mola o anısını ilk defa anlattı
Şimdilerde Masumlar Apartmanı adlı dizide Safiye rolünde izlediğimiz Ezgi Mola, rol arkadaşlarıyla birlikte katıldığı bir programda dizi çekimleri sırasında yaşadığı bir olayı ilk defa anlattı.

Ezgi Mola o anısını ilk defa anlattı

Masumlar Apartmanı dizisinin yıldızları Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına katıldı.

Ezgi Mola çekimler sırasında yaşadığı bir anıyı ilk defa anlattı. Mola, "İstiklal Caddesi yakınlarında, Safiye'nin de ilk defa dışarı adım attığı sahnelerini çektiğimiz sırada yanıma bir bey geldi.

"Ben 12 yıl buradan dışarı adımımı atmadım" dedi. Agorafobikmiş ve önce panik atakla başlamış. Ardından ise dışarı çıkamamaya başlamış. 12 yıl boyunca evinde asosyal bir hale çevirmiş. 'Diziyi bir bölüm izledim ve hüngür hüngür ağlayarak odaya gittim.

Korkunç bir haldeydim. Ama çok iyi iş yapıyorsunuz. Benim yaşadıklarımı yaşayan bu ülkede binlerce kişi var. Onlara cesaret veriyorsunuz' dedi. O bey anlatırken benim çenem titredi. Çok etkilendim ve tüylerim diken diken oldu" ifadelerini kullandı.

"KLİNİKTEN DESTEK ALDIM

Geçmişiyle ilgili itiraflarda da bulunan Egzi Mola, "Psikolojiye merakım vardır. Gülseren hocadan ve klinikten destek aldım. Rolüme o şekilde çalıştım. 2010 yıllarında hayatımın karanlık dönemleriydi.

Biri evime geldiğinde sigara içtiğinde temizlik yapma, köpeklerim var sürekli süpürge hali, mutfak banyo lavabolarını sürekli parlatma olayı vardı. Bu dönemlerde zorlandım. Ama şimdi iyiyim" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar