"Eyyy Ekrem İmamoğlu çık buna cevap ver!"

"Eyyy Ekrem İmamoğlu çık buna cevap ver!"
İstanbul'da yaşanan sel fekaletinin ardından henüz bir yıldır görevde olan İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun haksız eleştirilere maruz kaldığını düşünen bir vatandaş çektiği ironik video ile izleyenleri güldürdü. 

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

İstanbul'da yaşanan şiddetli yağış nedeniyle Esenyurt'ta evleri su basmasının ardından seçilmesinin üzerinden henüz bir yıl geçen Ekrem İmamoğlu, iktidara yakın medya kuruluşlarının hedefi haline geldi. 

Esenyurt Pınar Mahallesi'nde meydana gel sel felaketinin ardından olayın yaşandığı bölgeye giderek incelemelerde bulunan İmamoğlu ile CNN Türk muhabiri arasında yaşanan dialog dikkat çekti.

İmamoğlu'nun incelemeler sırasında CNN Türk muhabirinin sorduğu, "Uyarılar yapıldı, tedbir aldınız mı?" sorusuna verdiği yanıt ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İmamoğlu, muhabirin sorusuna "20-25 yıldır tedbir almayanlara bu soruyu sorabilirsin" yanıtını verdi.

ÇEKTİĞİ VİDEO İLE DALGA GEÇTİ

Yaşanan gelişmelerin ardından Ekrem İmamoğlu'nun haksız yere eleştirildiğini düşünen bir vatandaş "Eyyy Ekrem İmamoğlu çık buna cevap ver!" notu ile paylaştığı ironik videoda "Arkadaşlar rezilliği görüyorsunuz. Burada su birikti. Ufak da olsa su birikti. 18 senedir su birikmeyen yerde bugün su birikti. Hep Ekrem İmamoğlu'nun suçu, görüyor musunuz suyu..." ifadelerini kullandı. Video Twitter'da birçok kullanıcı tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

İşte o görüntüler:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar