Eyüp Alibeyköy'de şehir magandaları kadın doktorun aracını paramparça etti

Eyüp Alibeyköy'de şehir magandaları kadın doktorun aracını paramparça etti
EyüpSultan Alibeyköy'de trafikte bir şahıs, kadın doktorun aracına saldırdı. Araca büyük hasar veren şahısı, çevrede bulunan temizlik görevlileri sakinleştirmeye çalıştı. Cep telefonu ile çekilen görüntülere sosyal medyadan da büyük tepki geldi.

Olay, akşam saatlerinde Alibeyköy'de yaşandı. Bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte sinirlendiği kadına küfrederek, saldırdı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı. Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ
Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından, tepki yağdı. Görüntüler çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Eyüpsultan'da yaşanan olayın ardından, Polis ekipleri kaçan şehir magandasının yakalanması için çalışma başlattı. Kısa süre sonra ise İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan, saldırganın gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar