Evim Mağdurları Platformu'ndan açıklama!

Evim Mağdurları Platformu'ndan açıklama!
Evim Mağdurları Platformu üyeleri bir açıklama yaparak taleplerini dile getirdi.

Evim Mağdurları Platformu üyelerinden açıklama geldi. Yapılan açıklamada devleti yöneten kadrolara seslenilirken, talepler dile getirildi. Açıklamada, "Bu sesleniş sayısı 54 binin üzerinde olan ve hiçbir suçu günahı olmadan bütün birikimlerine el konulan mağdurların sesidir. Bizler 2 Temmuz 2021 günü Cumhurbaşkanlığı kararı ile resmi gazetede yayımlanarak tasfiyesine karar verilen faizsiz finans kurumları üyeleriyiz. Belirtildiği üzere alınan bu tasfiye kararı her ne kadar mağduriyet engellemek için alınmış olsa da geldiğimiz an itibari ile her geçen gün mağduriyetimiz büyümektedir. 2 Temmuz 2021 günü elli dört bin insanın tek bir düzenleme ile bütün alın terine, helal lokmasına el konulduğu gün olarak tarihimizin sayfalarında yerini aldı.

"TEK BİR İMZA İLE..."

Tek bir imza ile binlerce insanın mağduriyetine sebep olan kadrolarınız bu haklı feryadı duymak zorundadır. Bu yapılan yanlış düzenlemenin hak gaspına sebep olduğu açıkça ortadayken bu durumu görmezden gelmenizde bir o kadar manidardır. Çünkü, görev verdiğiniz TMSF ve BDDK milletin hakkını kapalı kasalarına kaldırdı geri iade etmiyor. Elli dört bin insanın alın terini kendi keyfi uygulamaları ile yok ediyor ve vatandaş lehine hiçbir iş yapmıyor.

 Sayın devlet büyükleri, TMSF isimli kurum Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak insanların hak menfaatini korumak, birikim ve tasarruflarını garanti altına almak amacıyla kurulmuş ve yapılanmışken aylardır yaptıkları zulüm değildir de nedir?  TMSF hep bir sorun yumağı olarak karşımızda duruyorken şimdi de bu kurum sorunun devlet yönetimi kaynaklı olduğunu söylemekten çekinmiyor. Bizler kimsenin tek bir kuruşunu istemiyoruz. Kendi alın terimizin, helal lokmamızın ve bizim olan birikimlerimizin iadesini talep ediyoruz. Bu memleket binlerce mülteciye kucak açan idarecilere sahipken bizlere, asıl yurttaşlarına neden bu kadar mesafeli olur. Mağduriyetimizi çözecek olan devlet yönetimine kendi teşkilat merkezleri önünden ve seksen bir ilimizden tek nefes ile sesleniyoruz. 

"DEVLETİMİZ BİZİ GÖRMEZDEN GELMEMELİ"

Sayın cumhurbaşkanımız, sizler mazlumun, mağdurun yanındasınız hiç bir yerde vatandaşını mağdur etmeyen devletimiz bizi görmezden gelmemeli. Bizler ne aldanan olmak istedik ne de aldatan olduk niyetimiz halisken ortada kaldık. Bizler haklıyız ve dahi mağdur değilken mağdur edildik. Bizleri duymadık, görmedik ve bilmiyoruz diyerek yok sayamazsınız. Sorun sadece bizim sorunumuz değil. Bu sorun bir memleket meselesi olarak karşınızda duruyor. Artık ne bekleyecek gücümüz ne de tahammül edecek sabrımız kalmadı. Biz biliyoruz devletimiz büyük, devletimiz kudretli ve de hem mağduru korur hem mazlumu kollar. Büyük devlet olmak bunu iktiza ederken bu sorunumuzun acilen çözülmesini talep ediyoruz." 

whatsapp-image-2021-12-23-at-15-05-06.jpegwhatsapp-image-2021-12-23-at-15-05-08.jpeg

whatsapp-image-2021-12-23-at-15-05-07.jpeg

whatsapp-image-2021-12-23-at-15-05-06-1.jpeg

whatsapp-image-2021-12-23-at-15-05-06.jpeg

whatsapp-image-2021-12-23-at-15-05-05-1.jpeg

whatsapp-image-2021-12-23-at-15-05-05.jpeg

whatsapp-image-2021-12-23-at-15-05-03.jpeg
 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar