Esra Erdol'da canlı yayında hayrete düşüren olay! Mualla Hanım isyan etti

Esra Erdol'da canlı yayında hayrete düşüren olay! Mualla Hanım isyan etti
Esra Erol'un programına konuk olan Mualla Hanım, eşi Hüseyin ve kardeşinin karısı Pınar'ın birlikte kaçtığımı söyleyerek yardım talebinde bulundu. Mualla Hanım, "Eşim bir kere kardeşimin karısını alıp tek odalı köy evine götürdü ve 6 saat birlikte oldular. Şimdi de birlikte yaşıyorlar" dedi.

Esra Erol'da programına katılan Mualla Hanım eşi ve öz kardeşinin karısı tarafından mağdur edildiğini anlatarak "Kadınların sesi olmayız" diyerek isyan etti.

"EŞİM BENİ KARDEŞİMİN KARISIYLA ALDATIYOR"

Programa katılan Mualla Hanım, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Kadının sesi olmalıyız dediniz, bende o yüzden buradayım. Eşim beni kardeşimin karısıyla aldatıyor. Bunları ben tek tek kanıtladım. Sizin ekibinize de yolladım her fotoğrafı. Birlikte yaşıyorlar şuan da. El ele kol kola geziyorlar Esra Hanım. Böyle bir rezillik olabilir mi?"

esra-erolll.jpg

"SABAHLARA KADAR TELEFONLA KONUŞUYORLARDI"

"Kardeşimin de benim de çocuklarımız var. El ele geziyorlar. Ben hep şüpheleniyordum. Sabahlara kadar telefonla konuşuyordu bir de utanmadan beni suçluyordu. 'Eşya aldırdın bana, borç yaptırdın' dedi bana"

"EŞİMİ TELEFONUNA HAYATIMIN ANLAMI DİYE KAYDETMİŞ"

Kardeşinin eşinin göğsünden bir telefon düştüğünü anlatan Mualla Hanım, sözlerine şöyle devam etti: "Telefonda sadece bir isim kayıtlı. 'Hayatımın Anlamı' diye kaydetmiş. O da benim eşimin numarası. Böyle rezillik olabilir mi? Bir de kardeşimle bir araya geldik sorduk 'Bu telefon ne Pınar' diye. Beni suçladı. Güya ben koymuşum kadının göğsüne telefonu, her şey benim oyunummuş."

"EŞİMİN KÖY EVİNDE 6 SAAT ORADA KALDILAR"

"Ailecek pikniğe gittik. Eşimin kardeşi Pınar, 'Ben üşüdüm' dedi, eşim kalktı ceketini verdi. Bende dedim ki, "Çok üşüdüm ayaklarım soğudu. Çorabını verir misin?" dedim, bana hakaret etti. Sosyal medyada ise ortak paylaşımları var birde. Ben bunları takip ettim Esra Hanım, kadını otelden aldı sonra eşimin bir odalı köyde evi var. O kadınla birlikte oraya gittiler. 6 saat boyunca orada kaldılar. Ben her şeyi tek tek fotoğrafladım. Savcılıkta şimdi o görüntüler."

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar