Esra Ceyhan Bergüzar Korel'e ateş püskürdü!

Esra Ceyhan Bergüzar Korel'e ateş püskürdü!
Bir zamanlar A'dan Z'ye isimli gündüz kuşağı programıyla en sevilen televizyon programcıları arasında yer alan Esra Ceyhan oyuncu Bergüzar Korel'in Squid Game dizisi ile ilgili uyarılarına tepki gösterdi.

A'dan Z'ye isimli gündüz kuşağı programı ile bir zamanların en sevilen televizyon simaları arasında yer alan Esra Ceyhan, üçüncü çocuğuna hamile olan Bergüzar Korel'in Squid Game dizisiyle ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Kısa sürede dünyada en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Güney Kore imzalı Squid Game dizisinin çocukların izlememesi gerektiğini söyleyen ve bu konuda çocuk sahibi olanları uyaran Korel'in sözleri Ceyhan'dan tepki gördü. 

"ÇATIR ÇATIR AİLECEK BU SAÇMALIKLAR İZLENDİ"

Esra Ceyhan, Bergüzar Korel'in açıklamasına, "Ne çabuk unuttuk! Ne ahlaksız teklifleri, ne aile içi yasak aşkları, ne şiddetin feriştahını içerek berbat dizileri. Çatır çatır ailecek bu saçmalıklar izlendi. Bunlardan birinde rol alan bir kadın oyuncu da bu günlerde şu zararlı bu yararlı aman çocuklar izlemesin diye ahkâm kesiyor. Yahu sen içinde yer aldığın dizinin hikâyesini ne çabuk unuttun" ifadeleriyle yanıt verdi. 

Sunucu Esra Ceyhan oyuncu Bergüzar Korel'i zamanında eşi Halit Ergenç ile başrolde oynadığı Binbir Gece isimli dizisi üzerinden eleştirdi. Korel'in Ceyhan'ın bu açıklamasının ardından ne cevap vereceği ise merakla bekleniyor. (Haber Global)
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar