Esnaf: Yurttaşa zamdan yoksulluktan bıktık!

Esnaf: Yurttaşa zamdan yoksulluktan bıktık!
Esnaf, elektrik ve doğal gaz zamlarına tepki göstererek, "Saraydan, lüksten tasarruf yok ama zamlarla tasarrufu vatandaşın sırtından yapıyorlar" dedi.

Esnaf: Yurttaşa zamdan yoksulluktan bıktık!

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, 37 milletvekili ile birlikte Sakarya’da yurttaşların sorunlarını dinledi.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in, derdini dinlediği esnaf; doğal gaz ve elektriğe yapılan zamlara tepki gösterdi. Esnaf, Çakırözer’e şunları söyledi:

“Akaryakıta, doğal gaza neredeyse her ay zam yapılıyor. Elektriğe yılbaşından bu yanı yüzde 22 zam yapıldı. Sadece Sakarya’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında esnaf, vatandaş, çiftçi, emekli artan zamlar karşısında perişan, çaresiz. Sakarya’da bir esnafımızın tek oda dükkanına kullandığı elektrik faturası 10 ayda yüzde yüz artmış durumda. 'Tasarruf tasarruf' diyorlar, saraydan, lüksten tasarruf yok ama zamlarla tasarrufu vatandaşın sırtından yapıyorlar. Emeklinin, emekçinin maaşına zam yok, asgari ücretliye zam yok. Elektriğe var, doğalgaza var, akaryakıta var. Yurttaş zamdan, enflasyondan, yoksulluktan bıktı.”

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar