Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibine saldırı sonrası Oktay Kaynarca'dan ilk açıklama

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibine saldırı sonrası Oktay Kaynarca'dan ilk açıklama
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini basan bir grup kişi kadın çalışanlara saldırdı. İstanbul Maltepe'de bulunan bir otelde meydana gelen olayda gözaltına alınan saldırganlar tutuklandı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, ilk açıklamasını yaptı.

ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın seti geçtiğimiz günlerde bir grup tarafından basıldı. Maltepe'de bir otelde çekim hazırlıkları yapan set çalışanları, alkollü ve uyuşturucu maddenin etkisinde oldukları iddia edilen kişilerce sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı. Yaşananların ardından olay yerine giden Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri saldırganları gözaltına aldı. 3 şüpheli  A.Y(18), B.K ve 20 yaşındaki üçüncü şüpheli  'birden fazla kişiyle birlikte nitelikli konut dokunulmazlığını ihlal etmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. 

3963018.jpg

OKTAY KAYNARCA'DAN İLK AÇIKLAMA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yaşanan olayla ilgili suçluların en ağır ceza almasını temenni ederek, "Sabahlara kadar özveri, inanç ve sevgiyle işlerini yapmaya çalışan gencecik ekip arkadaşlarıma ne içtikleri belli olmayan iğrenç suç makinesi bir grup tarafından alenen taciz, meskene tecavüz ve cinsel istismar suçu işlenmiştir. Bu kişilerin daha önce işledikleri suçları da göz önünde bulundurarak gereken en ağır yaptırımların uygulanmasını temenni ediyorum." dedi.

 

 


 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar