Eskişehir’de zincirleme trafik kazası

Eskişehir’de zincirleme trafik kazası
Eskişehir’de birçok aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Malatya'da da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Çevreyolu Ankara istikametinde meydana gelen kazaya, 4 tır, otomobil ve kamyon karıştı. Araçların birbirine girdiği kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Araçların içinde sıkışan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürerken, ölü ve yaralı konusunda henüz bir bilgi alınamadı.

MALATYA'DA ZİNCİRLEME KAZA: 3 YARALI

Malatya’da, 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada, 3 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde, Adıyaman- Malatya yolu Tavşantepe mevkisinde meydana geldi. Adıyaman yönüne giden, Ramazan Aksu yönetimindeki 01 HZ 194 plakalı otomobil, iddiaya göre Ali Seydi Arı’nın kullandığı 02 NA 968 plakalı otomobille Levent Şahin yönetimindeki 02 NA 188 plakalı otomobile çarptı. Kazada, sürücüler yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kapanan yol ise otomobillerin kaza yerinden çekilmesiyle yeniden ulaşıma açıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar