Eskişehir'de park halindeki otomobil ilginç yöntemle çalındı!

Eskişehir'de park halindeki otomobil ilginç yöntemle çalındı!
Eskişehir'de park halindeki otomobil çalınmıştı. Mobese kameralarıyla yapılan incelemede otomobilin çekiciye yüklenerek, çalındığı ortaya çıktı.

Şoke eden olay! Park halindeki otomobil...

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Uluönder Mahallesi'nde oturan emekli Hasan Kurşunlu, kendisine ait 2007 model otomobili, plakasını kayıtlardan düşürerek, otopark olarak kullanılan boş arsaya park etti. 24 kasım günü komşuları Kurşunlu'yu arayarak otomobilinin yerinde olmadığını söyledi. Arsaya gelen Kurşunlu, polis ekiplerine haber verdi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından aracın emniyete bağlı otoparklarda olmadığını söyledi. Polisin mobese kameralarını incelemesiyle Kurşunlu'nun otomobilinin 2 şüpheli tarafından çalındığı ortaya çıktı. 

Mobese kamerası görüntülerinin incelenmesiyle otomobilin, Ankara'ya götürüldüğü tespit edildi. Kısa sürede yakalanan şüpeliler Onur A. ve Mustafa I. tutuklandı. Şüphelilerin çaldıkları Hasan Kurşunlu’ya ait otomobil ise aranıyor.

park-halindeki-otomobil-cekiciyle-calindi-1104-dhaphoto5.jpg

"ÇEKİCİ İLE ÇALINDIĞINI İLK DEFA GÖRÜYORUM"

Çekiciyle araç çalınmasına ilk defa denk geldiğini anlatan Hasan Kurşunlu, araba çalıştırılıp, götürülmesi duyduğunu ancak bu yöntemi ilk kez gördüklerini söyleyerek, şöyle konuştu:

"Kaçırıldığını da çok duyduk ama çekiciyle çalındığını ilk defa duyuyorum. Çok değişik bir yöntem, 2 şüpheli yakalandı ve tutuklandı, inşallah bizim aracımız da bulunur. En son Ankara’ya götürüldüğünü öğrendik. Bizim alabileceğimiz herhangi bir tedbir kalmamış demek ki bu kadar rahat olduktan sonra. Çalınma olayı gece vakti de değil. Hava o kadar karanlık değil, rahat bir şekilde çekiciye yükleyip götürmüşler. Büyük rahatlık bu, insanlarda iyi cesaret var demek ki. Biz kendimize bahçe yapıyoruz. Bahçe şehir dışında, hani oradan çalınsa o zaman ‘şehir dışı kimse görmüyor’ derdim ama şehrin ortasında ve büyük bir cesaret. Daha neler duyacağız, yakında belki uçak alıp götürürler. Dağ, bayır bir yer olsa alıp götürmelerine o kadar şaşırmayacağım. Kimse yoktu aldılar, derim ama şehrin göbeğinde yapmaları şaşırtıcı bir olay. 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar