Eskişehir, Dörtdivan ve Gürün Belediyeleri personel alacak

Eskişehir, Dörtdivan ve Gürün Belediyeleri personel alacak
İŞKUR’da yayımlanan ilana göre, Eskişehir Büyükşehir, Dörtdivan, Esenköy ve Gürün Belediyeleri bünyesine 12 personel alınacak.

İŞKUR resmi internet sayfasında yayınlanan ilanlara göre Eskişehir Büyükşehir, Dörtdivan, Esenköy ve Gürün Belediyeleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 12 personel alınacak. Personel alımında 1 kadro hariç KPSS şartı istenmemekte.

Adaylar başvurularını Eskişehir Büyükşehir için 25 Ocak diğer tüm ilanlar için 24 Ocak 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapacaklar.

ŞARTLAR

En az ve en fazla Lise mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Eski Hükümlü/TMY olmak ve Eskişehir merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

Dörtdivan Belediyesi Su Arıtma Tesis İşletme Operatörü alımında aranan şartlar (1 personel daimi)

Sistem Yönetimi, Atık ve Arıtma Eğitimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi ve İlkyardım Eğitimi sertifikalarına sahip olmak, Hijyen belgesine sahip olmak, En az Lise mezunu olmak, 18 – 34 yaş arasında olmak ve Dörtdivan ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Dörtdivan Belediyesi Veri Giriş Elemanı alımında aranan şartlar (1 personel daimi)

MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak, 18 – 34 yaş arasında olmak, Alanında 3 yıl deneyimli olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, En az 3 yıl deneyimli B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Esenköy Belediyesi Temizlik İşçisi alımında aranan şartlar (5 personel geçici)

En az Ortaokul en fazla Lisans mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve Çınarcık ilçesinde ikamet ediyor olmak.

Gürün Belediyesi Arıtma Tesis İşletme Operatörü alımında aranan şartlar (1 personel daimi)

MEB Onaylı Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Arıtma Tesisi Operatörlüğü Kurs Bitirme Belgesine sahip olmak, En az Ortaokul en fazla Lise mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve Gürün ilçesinde ikamet ediyor olmak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar