Eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'dan AKP'ye sert sözler: Çok yolsuzluk gördüm ama...

Eski YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'dan AKP'ye sert sözler: Çok yolsuzluk gördüm ama...
Eski Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yusuf Ziya Özcan, AKP'ye yönelik çok sert ifadeler kullandı. AKP döneminde önemli görevlerde bulunan Yusuf Ziya Özcan, "AK Parti döneminin son 10 yılda yaptıkları gibi bir yolsuzluk hiç görmedim" dedi.

Eski Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı ve Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan, yolsuzluklara 'isyan' etti.

"Bizi idare edenlerin yolsuzluk yaptığını çok gördüm ama AK Parti döneminin son 10 yılda yaptıkları gibi bir yolsuzluk hiç görmedim" açıklamasını yaptı.

Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yetmiş yaşındayım. Bizi idare edenlerin yolsuzluk yaptığını çok gördüm ama AK Parti döneminin son 10 yılda yaptıkları gibi bir yolsuzluk hiç görmedim. Bunlar o boyuta ulaştı ki vatandaşlardan saklamak için bilgilere erişim yasakları getiriliyor. Bu mu uçan Türkiye?" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

yusuf-ziya-ozcan.jpg

AKP iktidarında Yükseköğretim Kurulu'nun başına getirilen Yusuf Ziya Özcan bu görevde 4 yıl kalmıştı. Özcan daha sonra da büyükelçi olarak atanmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar