Eski Taraf yazarı Sevan Nişanyan'dan Elazığlılara skandal sözler!

Eski Taraf yazarı Sevan Nişanyan'dan Elazığlılara skandal sözler!
Taraf gazetesi eski yazarı Sevan Nişanyan, 6.8 büyüklüğünde bir deprem yaşayan Elazığlılara yönelik skandal sözler sarf etti.

Eski Taraf gazetesi yazarı Sevan Nişanyan, Elazığ depreminin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile olay yarattı. 45 kişinin hayatını kaybettiği deprem ile "Elazığ Tr'nin en bağnaz, en cahil, en paranoyak, cinsel saplantılı, maddi ve manevi tecavüz kültürü gelişkin kentidir. Gasp edilmiş emlak üzerine kuruludur, inkar edilmiş kimliklerden örülü bir hapishanedir. İdolü Mehmet Ağar'dır. Çocuklara yazık tabii, onlar suçsuz" ifadelerini kullanan Nişanyan'a yüzlerce eleştiriler içerikli yorum geldi. 

SKANDAL SÖZLER: TOPLUCA SİLİNMESİ...

Sosyal medya kullanıcıları tarafından gelen tepkilere aldırış etmeden açıklamalarına devam eden Nişanyan, "Gelen tepkilerden net olarak anlaşılıyor ki Elazığlıların ve onları savunanların yeryüzünden topluca silinmesi -Elazığlıların kendileri dahi - tüm insanlık için hayırlı olacaktır. Yorum yazan 1500 kişi Elazığ ortalamasını temsil ediyorsa, demek ki %99,7'si a) bağnaz, b) düzgün cümle kuramayacak kadar cahil, c) paranoyak, d) ırkçı, e) akılları fikirleri tecavüzle meşgul kişilerdir. Kalan binde üçten özür dileyerek soralım, yaşasınlar mı sizce?" diye yazdı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar