Eski survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'den bomba cinsel ilişki itirafı!

Eski survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'den bomba cinsel ilişki itirafı!
Survivor'da yarışan ünlü atlet Nagihan Karadere Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programına konuk oldu. Karadere'nin cinsel ilişki itirafları magazin gündemine düştü.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programına eski survivor yarışmacısı Nagihan Karadere konuk oldu. Karadere, yaptığı itiraflarla programa damga vurdu.

ec869c383ce06381.jpg

"ONUNLA YAŞADIĞIMI BAŞKASIYLA YAŞAYAMADIM"

Daha önce bir erkek arkadaşı olduğunu ve onunla cinsel anlamda çok iyi anlaştığını söyleyen Karadere, "Eski bir erkek arkadaşım vardı. Onunla cinsel anlamda yaşadıklarımı başka kimseyle yaşamadım. Hatta, ben boşanma arifesindeyken, kucağımda çocukla evime geldi ve kendisine kaçmamı söyledi" ifadelerini kullandı.

375f08312560c684.jpg

"TEN UYUMU BULAMAMASINDAN..."

Eski erkek arkadaşının sürekli kendisini aradığını anlatan Karadere, "Yaşadığı her ilişkide, ten uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Beni istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum" dedi.

thumbnail-480191.jpg

TEPKİLER GELDİ

Karadere'nin Konuşanlar programında yaptığı itiraflar, sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Nagihan Karadere'yi yatak sırlarını ortalığa saçmakla eleştirdi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar