Eski MHP’li ismin, Melis Sezen’i hedef göstermesine tepki yağdı: Ahlakınızda boğulun!

Eski MHP’li ismin, Melis Sezen’i hedef göstermesine tepki yağdı: Ahlakınızda boğulun!
Canlı yayındaki tartışma programında, Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen'in elbisesiyle ilgili yaptığı yorumla, MHP eski milletvekili Ahmet Çakar büyük tepki çekti. Hazal Kaya eski milletvekilinin "Sütyen yok" yorumunu görünce kendini tutamadı. Kaya paylaşımında "Ahlakınızda boğulun" sözleriyle isyan etti.

AHLAKINIZDA BOĞULUN!

Katıldığı bir televizyon programında, oyuncu Melis Sezen’i dekoltesi üzerinden hedef gösteren, MHP eski milletvekili Ahmet Çakar’a tepki yağdı. Bir grup erkek yorumcunun oyuncu Melis Sezen’in dekoltesini konuşması sosyal medyada gündem oldu. Sadakatsiz dizisinin Derin''i Melis Sezen''in geçtiğimiz aylarda giydiği beyaz elbiseyle ilgili Çakar''ın söylediği sözler ise Hazal Kaya''yı kızdırdı.

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar açıklamasında "Geçen gün onları bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" diyerek tepki gösterdi.

‘AHLAKINIZDA BOĞULUN’
Oyuncu Hazal Kaya bu yorumu karşı çıktı ve şunları söyledi:

"Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyorsunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar