Eski eşi iftar yemeğinde göğsünden bıçakladı

Eski eşi iftar yemeğinde göğsünden bıçakladı
Kadına uygulanan fiziksel saldırı ve şiddet haberlerinin ardı arkası kesilmiyor, bu defa olayın merkezinde Kütahya'da eski eşi tarafından göğsünden bıçaklanan bir kadın var.

Hanım Ç., bir süre önce boşandığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Emin N. tarafından işlettiği lokantada iftar yemeği sırasında göğsünden bıçaklandı. Emin N. yakalanarak gözaltına alınırken, Hanım Ç. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

EKMEK BIÇAĞIYLA...

Olay, saat 20.15 sularında Kütahya'nın Ali Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. Hanım Ç.’nin işlettiği lokantada dükkanına bir süre önce boşandığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Emin N. geldi. Tezgahtan aldığı ekmek bıçağıyla eski eşi Hanım Ç.’yi göğsünden bıçaklayarak yaralayan Emin N. dükkandan çıkıp kaçtı.

kutahya-bicak-ic.jpg

Olayı görenlerin ihbarıyla gelen polis ekiplerince kaçan şüpheli Emin N. yakalanarak gözaltına alındı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Hanım Ç. ise ambulansla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.(DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar