Eski bakan Yaşar Okuyan "Erdoğan aday olmuyor" dedi ve tarih verdi

Eski bakan Yaşar Okuyan "Erdoğan aday olmuyor" dedi ve tarih verdi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan'dan çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Okuyan, Erdoğan'ın "rahatsızlığından  dolayı" önümüzdeki seçimde aday olmayacağını açıkladı.

Yeniçağ TV'den Emre Kulcanay'a değerlendirmelerde bulunan eski bakan Yaşar Okuyan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için, "Benim fikrim Nisan-Mayıs aylarında kendisi rahatsızlığını ifade ederek seçimlere katılmayabilir" dedi.

Okuyan'ın Erdoğan ile ilgili açıklaması şöyle:

“Yine hesaplar kitaplar yapıldı. Çünkü 19 yıldır iktidarda olan birisinin en son finali yarım puan bir puanla değil açık ara en az 10-12-15 puanla kaybettiği bir şeyle siyasi yaşamına nokta koymasını ben Tayyip Bey’den beklemem. Rahatsızlıkları da var. Biliyorsunuz sık sık gündeme geliyor. Benim fikrim Nisan-Mayıs aylarında kendisi rahatsızlığını ifade ederek seçimlere, Tayyip Bey olarak Cumhurbaşkanı adayı olarak katılmayabilir.”

YAŞAR OKUYAN KİMDİR?

Aslen Büyükköy, Çayeli, Rize’den Yalova’ya yerleşen bir ailenin çocuğu olarak doğdu. İstanbul Gazetecilik Yüksek Okulunu bitirdi. Bir dönem gazetecilik yaptı ve İmbat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yalova’nın il olmasından sonra 20. Dönem’de Yalova milletvekili seçildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar