Eski AKP'li vekilden 'komisyoncu' tepkisi

Eski AKP'li vekilden 'komisyoncu' tepkisi
Diyarbakır’da Devlet Su İşleri (DSİ) için personel alımına 80 bin lira, havalimanında silahlı güvenlik görevlisi olabilmek için 22 bin lira ödemek gerektiğini ifade eden Eski AKP milletvekili ve Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Kurt "Allah belanızı versin be" diyerek duruma tepki gösterdi.

Eski AKP milletvekili ve Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Kurt, Twitter hesabından DSİ ve havaalanı güvenliği için istenen ücretleri yazdı.

Kurt’un iddiasına göre Diyarbakır’da kamu kurumlarında personel alımında Devlet Su İşleri (DSİ) için 80 bin lira, havaalanında silahlı güvenlik görevlisi olabilmek için 22 bin lira ödemek gerekiyor.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duruma tepki gösteren Kurt, "Allah belanızı versin be" ifadelerini kullandı.

kurt.JPG

İL BAŞKANINDAN İDDİALARA CEVAP

Söz konusu iddialara AKP Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, söz konusu iddialara "Eğer bu işi yapan varsa belgelerle ortaya konulursa lanetlemek lazım ama ortada belge yoksa, bu işi yapan yoksa bu tür mesajlar havaya laf söylemektir" diyerek cevap verdi.

Tarafsız Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Budak, "Bu tür bir açıklama yapmanın sosyal medyada bunu paylaşmanın bir anlamı yok. Bu da ispatlamazsa iftira atılmış demektir, ben kendisini arayıp kendisiyle de bu konuyla ilgili görüşeceğim" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar