Eski AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Sağlam böyle isyan etti:  Dombra müziği ile doymuyor...

Eski AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Sağlam böyle isyan etti:  Dombra müziği ile doymuyor...
Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesinde hayvancılık yapan eski AKP Köseli Belediye Başkanı Mehmet Sağlam, yem fiyatları sürekli artmasına isyan etti.

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesinde hayvancılık yapan eski AKP Köseli Belediye Başkanı Mehmet Sağlam, yem fiyatları sürekli artmasına isyan ederek, "Sayın Cumhurbaşkanım dombra müziği ile doymuyor inekler kurban olduğum" ifadelerini kullandı.

"İSTİFA ETMELİ"

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; 2009-2014 yılları arasında AKP’den Köseli Belediye Başkanlığı yapan Sağlam,  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin hayvancılıktan anlamadığını da belirterek, “Ayıp değil. Bırakmak da bir erdemliliktir” diyerek bakanı istifaya çağırdı.

Süt fiyatları 1.5 yıldır artmazken yem fiyatlarının sürekli arttığını belirten Mehmet Sağlam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da “Sayın Cumhurbaşkanım dombra müziği ile doymuyor inekler kurban olduğum” dedi.

Ürünün çiftçinin elindeyken fiyat etmediğini ancak çiftçiden çıktıktan sonra değerlendiğini belirten Sağlam, “Yazık günah değil mi?” diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar