Eşini aldattığı iddia edilen Mert Fırat'tan ilk açıklama!

Eşini aldattığı iddia edilen Mert Fırat'tan ilk açıklama!
Oyuncu Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat'ı aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Genç bir kadınla mesajları olduğu öne sürülen Mert Fırat, ilk kez açıklama yaptı.

Eşini aldattığı iddia edilen Mert Fırat'tan ilk açıklama!

Ünlü oyuncu Mert Fırat'ın . 27 yaşındaki bir kadın, Mert Fırat ile yasak aşk yaşadığını ileri sürüldü. 2018 yılında İdil Fırat ile evlenen Mert Fırat'ın geçtiğimiz günlerde ilk bebekleri dünyay geldi. İkilinin evliliklerine gölge düştü. 

mert-firat-gunboyu.jpg

Kısa sürede gündem olan Mert Fırat kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yapmazken avukatı aracılığıyla basın açıklaması yaptırdı.


"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI"


 Avukat Mehmedali Barış Beşli tarafından gönderilen basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Kamuoyunun dikkatine,Müvekkilim Mert Fırat ile ilgili olarak internet ortamında, sosyal medyada iki yıldır süregelen sistemli ve düzenli olarak asılsız suçlamalarla paylaşımlar yapılmaktadır.Müvekkile ve ailesine karşı yapılan ve sistematik şekilde devam eden asılsız ithamlar, hakaret ve saldırılar ile ilgili, daha önce de takipçisi, davacısı olduğumuz gibi yine bugün de gerekli hukuki süreç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılmıştır."

 

 


 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar