Eser Yenenler ameliyat sonrası ilk defa görüntülendi

Eser Yenenler ameliyat sonrası ilk defa görüntülendi
Sunduğu yarışma programlarıyla Şöhreti yakalayan Eser Yenenler, geçtiğimiz Nisan ayında acil bir şekilde hastaneye kaldırılmış ve ameliyat olmştu. Ameliyat sonrası uzunca bir süre gözlerden uzak duran Eser Yenenler, sağlığına kavuşmasının ardından ilk defa Etiler'de objektiflere yansıdı. 

''Çok güzel Hareketler 2'' ve ''Eser Yenenler Show'' gibi başarılı programların sunuculuğunu yapan Eser Yenenler, rahatsızlığı nedeniyle geçtiğimiz yaz sezonu Çeşme''den erken dönmek zorunda kalmıştı. Bu süreçte gözlerden uzak durmayı tercih eden Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ile sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konu ile ilgili Berfu Yenenler, "Bir süredir buralarda yoktum biliyorsunuz bir açıklamayı da size borçluyum. Eser''de ortaya çıkan bir sağlık sorunu sebebiyle bir miktar sıkıntılı günler geçirdik" demişti.

Eser Yenenler''in eşi Berfu Yıldız kimdir? - Son Dakika Milliyet

"HER ŞEY YOLUNDA GÖZÜKÜYOR"

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim, sözlerine; "Çesme''den döndük, şu an İstanbul''dayız. Bazı tetkikler ve tedaviler sonrası evimize dönebildik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor, eski hayatımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Merak edip soran herkese çok teşekkür ederiz, hadi bol bol mutluluk paylaşmaya devam edelim hep birlikte" diye devam etmişti.

Berfu Yenenler ile iki çocuklu mutlu bir evliliği olan Eser Yenenler, birkaç ay önce evde ağrı hissedince eşi ile hastanenin yolunu tutmuştu. Yapılan kontrollerin ardından apandisitinin patladığı anlaşılan Yenenler hemen ameliyata alınmıştı. Başarılı geçen operasyonun ardından ünlü ismin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

Eser Yenenler''in son sağlık durumu nasıl?

"NAZAR DEĞİYOR"

Berfu Yenenler hastaneden paylaştığı videoda eşine; "Sana neden nazar değiyor, neden böyle oldu? Bir kere çocuk baktın, sosyal medya hikayelerine baktım, çocuklarla iki koştun apandisitin patladı" sözleriyle takılmıştı.

Sağlığına kavuşan ve geçtiğimiz haftalarda ailesiyle tatile çıkan Eser Yenenler, eşi Berfu ve iki oğluyla birlikte Etiler''deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Kucağında çocukları ile çıkan çift, birlikte yemeğe geldiklerini dile getirdi.

Eser Yenenler''in eşi Berfu Yenenler, oğlu Kuzey''le ilk fotoğrafını paylaştı  - Gerçek Gündem

BERFU VE ESER ÇİFTİ AYNI PROJEDE

Ardından gelecek sezon için eşi Berfu Yenenler ile sürpriz bir proje olacağını belirten Eser Yenenler, "Berfu ile birlikte çok güzel bir proje ile karşınızda olmayı planlıyoruz ama henüz netleşen bir şey yok, olduğunda sizler ile de paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz aylarda ameliyat olan oyuncu, "Durumum gayet iyi, düzeldim. Çocuklar ile iyileşmemek mümkün mü?" diyerek sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Ünlü çift, sonrasında araçlarına binerek oradan ayrıldılar.

Berfu Yenenler''den eşi Eser Yenenler''i üzen kötü haber! Sosyal medyadan  paylaştı

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar