Berfu-Eser Yenenler'in korku filmlerini aratmayan evi! Bakın neler yaşamışlar

Berfu-Eser Yenenler'in korku filmlerini aratmayan evi! Bakın neler yaşamışlar
Eser Yenenler 2019 yılında tescilli güzel Berfu Yenenler ile hayatını birleştirmiş, mutluluklarını oğulları Kuzey ve Mete ile taçlandırmıştı. Pandemi döneminde şehirden uzaklaşmak için Kemerburgaz'da, orman içinde lüks bir eve taşınmış, kiranın 4 katına çıkması sebebiyle taşınmak zorunda kalmıştı. Ünlü çift yaşadıkları olayları anlattı...

Bir dönem ekranların ilgiyle izlenen eğlence programı "Çok Güzel Hareketler Bunlar"da yer almasıyla şöhret kapısını aralayan, sonrasında talk show programı sunan, sahne tozunu yutan Eser Yenenler 2019 yılında, 2015 Türkiye güzellerinden Berfu Yenenler ile nikah masasına oturmuştu.

Ünlü çift mutluluklarını oğulları Kuzey ve Mete ile taçlandırmıştı. Pandemi döneminde şehirden uzaklaşmak hem de oğullarının doğa ile baş başa yaşaması için Kemerburgaz''da, orman içinde lüks bir eve taşınmış, kiranın 4 katına çıkması sebebiyle taşınmak zorunda kalmıştı. Ünlü çift herkesin hayalini kurduğu o ev için "Canlı gibiydi, tilkiler geldi, eşek arıları yuva yaptı" dedi. 

ŞEHİRDEN UZAKLAŞMAK İÇİN... 

Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler pandemi döneminde şehirden uzaklaşmak ve oğulları Kuzey''i doğa ile iç içe büyütmek için Kemerburgaz''da, orman içinde, müstakil, lüks bir eve taşınmıştı.

BÖYLE BİR EVDE YAŞAMAK KOLAY DEĞİL

Geçtiğimiz günlerde ev sahibinin kirayı 4 katına çıkarması üzerine buradan taşınmak zorunda kalan Yenenler, herkesin hayalini kurduğu bu tarz bir evde yaşamanın hiç de kolay olmadığını belirtip yaşadıkları ilginç olayları anlattı.

MUTLU BİR EVLİLİK SÜRDÜRÜYORLAR

Ünlü oyuncu Eser Yenenler, tescilli güzel eşi Berfu Yenenler ile 2019 yılında nikah masasına oturdu. Mutlu bir evliliği olan Berfu ve Eser Yenenler, aynı yıl ilk oğulları Kuzey''i kucaklarına alırken, 2021''de de ikinci oğulları Mete''ye kavuşmuştu.

ORMAN İÇİNDE BİR EVE TAŞINMIŞLARDI

Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler pandemi döneminde şehirden uzaklaşmak ve oğulları Kuzey''i doğa ile iç içe büyütmek için Kemerburgaz''da, orman içinde, müstakil, lüks bir eve taşınmıştı.

TAŞINMAK ZORUNDA KALMIŞLARDI

Ancak ünlü çift geçtiğimiz günlerde ev sahibinin kirayı 4 katına çıkarması üzerine buradan taşınmak zorunda kalmıştı.

İLGİNÇ OLAYLAR YAŞADILAR

Yenenler, herkesin hayalini kurduğu bu tarz bir evde yaşamanın hiç de kolay olmadığını belirtip yaşadıkları ilginç olayları anlattı.

SANILDIĞI KADAR KOLAY DEĞİL

2015 Miss Turkey güzellerinden Berfu Yenenler, herkesin rüyasını süsleyen kütük evlerde yaşamanın sanıldığı kadar kolay olmadığını söyledi.

Berfu Yenenler şöyle konuştu:
"İlk bir sene çok güzel geçti. Ardından ev bizi çok mutsuz etmeye başladı." dedi. 

"EV CANLI GİBİYDİ..."

Yenenler ev ile ilgili "Masrafı fazlaydı. Ev canlı gibiydi, kendi kendine yaşıyordu." dedi. 

"TİLKİLER GELDİ, EŞEK ARILARI YUVA YAPTI..."

Sözlerine devam eden Yenenler "Yangın çıktı, evi yarasalar bastı, tilkiler geldi, bacaya eşek arıları yuva yaptı. Evin camları kırıldı, kalorifer düştü, tesisat patladı." dedi.

BÜYÜK MACERA YAŞADILAR

Yenenler "Bu arada biz yokken esrarengiz birisi de eve girmiş. Çok korktuk, büyük maceraydı"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar