Esenyurt'ta Özcan Tunç'un arabasına koyduğu kefenli manken polisi harekete geçirdi!

Esenyurt'ta Özcan Tunç'un arabasına koyduğu kefenli manken polisi harekete geçirdi!
Esenyurt'ta modifiyeli otomobilin rüzgarlığı üzerine konulan kanlı kefen polisi alarma geçirdi. Araç sahibi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Esenyurt Kıraç Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde otomobilin üzerinde insan siluetindeki kanlı kefeni görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çevredekiler polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, aracın sahibi olan Özcan Tunç'u çağırarak kefeni açmasını söyledi.

3b1f4e18-609a-408f-9c6e-3da0493f5b4c-002.jpg
 

KEFENLİ MANKEN 


 Rüzgarlığın üzerinden indirilen kefenin içinden manken çıktı. Ekipler kanlı kefenle modifiye yapan sürücüyü ifadesini almak için Kıraç Polis Merkezi'ne götürdü. Olay yerine çağrılan trafik polisi ekipleriyse modifiyeli aracı trafikten men etti. Öte yandan sürücüye modifiye sebebiyle para cezası kesildi.

esenyurtta-polisi-harekete-geciren-otomobil-8499-dhaphoto2.jpg

 

"DİKKAT ÇEKMESİ İÇİN YAPTIK"

Otomobilin sahibi Özcan Tunç, "Tamamen görsel amaçlı taktık. Dikkat çekmesi için yaptık. Başka bir şey yok ancak olay buralara kadar geldi. Şuanda aracı bağlıyorlar. İkinci kez ceza yazıldı ilkinde de bağlıyorlardı aracımı. Üçüncüsünde tamamen gidecek." dedi.

 

 

esenyurtta-polisi-harekete-geciren-otomobil-8499-dhaphoto6.jpg

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar