Esenyurt'ta iki kişiye silahlı saldırı!

Esenyurt'ta iki kişiye silahlı saldırı!
Esenyurt'ta otomobille gelen 2 kişi cadde üzerindeki 2 kişiye silahla ateş etti. Saldırı sonrası 2 kişi yaralanırken saldırganlar olay yerine kaçtı. Olaya ilişkin 3 yakalandı, 1 kişi ise aranıyor.

Esenyurt'ta hareketli dakikalar! 2 kişi...

Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi'nde saat 23.00 sıralarında silahlı saldırı gerçekleşti. Son bilgilere göre, 4 kişi bir otomobille gelerek cadde üzerinde  yürüyen R.G ve B.K. isimli 2 kişiye silahla ateş açtı. 2 kişi yaralanırken saldırganlar olay yerinden geldikleri otomobille kaçtı.

esenyurtta-silahli-saldiri-2-yarali-5445-dhaphoto1.jpg
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 2 kişi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Saldırı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri caddenin her iki tarafına da şerit çekerek detaylı inceleme yaptı. Polis ekipleri şüphelilerin kaçtığı aracın TEM Otoyolu, Ankara istikametine doğru gittiğini belirledi.

jjjjj-002.jpg

3 KİŞİ YAKALANDI


 Bu sırada şüpheliler  de otomobili TEM Otoyolu Ankara istikameti, Başakşehir mevkiinde bırakıp kaçtı. Olay yerine giden polis ekipleri şüphelilerin yaya olarak kaçtıkları yönde aramalara devam ederken, terk ettikleri otomobilde de inceleme yaptı. Polisin takibinden kısa süre sonra yaya olarak kaçan 4 kişiden üçü yakalanırken bir kişi ise aranıyor. Şüphelilerin terk ettiği otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar