Esenyurt'ta iki aile arasında dehşet!

Esenyurt'ta iki aile arasında dehşet!
Esenyurt'un Battalgazi Mahallesi'nde iki aile arasında sopalı baltalı kavga çıktı. İddiaya göre, sokakta oynayan çocukların topu park halindeki otomobiline çarpan kişi terör estirdi.

Esenyurt'ta iki aile arasında dehşet!

Olay, Pazar günü Esenyurt'un Battalgazi Mahallesi 2679. Sokakta meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, sokağa çıkma kısıtlamasında dışarıda oyun oynayan çocuklardan birinin topu, park halindeki otomobile çarptı. Otomobiline top gelen kişi, çılgına dönerek sokaktaki çocuklara bağırıp, darp etmeye başladı. 


Olayı çocuklardan birinin görmesi üzerine iki aile arasında kavga çıktı. Kavgada iki aile birbirine birbirine taş, sopa, saksı, balta ile saldırdı. Çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olayın büyüyerek devam etmesi üzerine polis ekipleri, biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Kavgada yaralanan 5 kişi sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin sonucunda hastaneye kaldırıldı. Olay hakkında 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

"BU CANİLİKTİR"

Yaşananları anlatan bir kişi , "Ufak çocuk top oynuyor. Top arabasına değiyor. Adam silahla, baltayla saldırıyor. Bir tanesi ağır yaralı. Balta ile kafasına vurmuş. Silah patlatmış adam. Mahalleli ve bunlar da şahit. Bu caniliktir, başka bir şey değil. Bu insanlık dışıdır. Bir top arabaya değdi diye bu kadar insanı rahatsız etmek caniliktir. Bunun cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar