Esenyurt Üniversitesi 34 akademik personel alacak

Esenyurt Üniversitesi 34 akademik personel alacak
İstanbul Esenyurt Üniversitesi 34 akademik personel ve öğretim üyesi alacak. Son başvuru tarihi 4 Mart 2022 olarak açıklandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Esenyurt Üniversitesi 34 akademik personel alacak.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada “Üniversitemizin aşağıdaki tabloda belirtilen akademik birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıyan, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların, söz konusu kanun ve yönetmelik kapsamındaki şartları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir.” Denildi.

İSTENEN BELGELER

1. Başvuru Dilekçesi (www.esenyurt.edu.tr adresinden ulaşılabilir.)

2. YÖK formatında özgeçmiş,

3. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

4. 2 adet fotoğraf,

5. Doçentlik belgesi (Profesör ve Doçent kadrosu başvuruları için),

6. Onaylı Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora diploma fotokopileri (COVİD-19 Pandemi nedeniyle e-Devlet sistemi üzerinden barkotlu evrak kabul edilmektedir. Ancak, yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından onaylanmış Denklik Belgesi'nin alınmış olması ve diplomanın apostil şerh işleminin yapılmış olması şarttır.)

7. Bilimsel çalışma ve yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarım, üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkılarını vb. kapsayan akademik dosya (Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent kadro unvanına başvuru için 4 nüsha, Profesör kadro unvanına başvuru için 6 nüsha CD ya da USB olarak verilebilir ya da adayın belirlediği internet adresine yükleme ve aktarma işlemi yapılıp başvuru dilekçesinde internet adresi/linki belirtilebilir.)

Başvuru yapılacak e-posta:

Sağlık Bilimleri Fakültesi için: sibelbildik@esenyurt.edu.tr

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi için: elifnursualp@esenyurt.edu.tr

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için: hulyadogruel@esenyurt.edu.tr

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için: tugceadiguzel@esenyurt.edu.tr

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi için: buseakyildiz@esenyurt.edu.tr

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu için: tugbaucar@esenyurt.edu.tr

Rektörlük-Ortak Dersler Bölümü için: tugbaucar@esenyurt.edu.tr

Başvuru posta adresi: İstanbul Esenyurt Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı, Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı, No:1 Esenyurt/istanbul

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar