Esenler'de erkek dehşeti: Eşi, kayınbabası ve kayınvalidesini vurdu

Esenler'de erkek dehşeti: Eşi, kayınbabası ve kayınvalidesini vurdu
İstanbul’un Esenler ilçesinde bir erkek; boşanma aşamasında olduğu kadını, kadının annesini ve babasını silahla vurdu.

Esenler'de erkek dehşeti!

Esenler'de bir kişi, eşini, kayınvalidesini ve baldızını silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Şüpheli polis tarafından yakalandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Oruç Reis Mahallesi 562 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, kayınvalidesinin evine geldi.

Bir süre karısıyla tartışan kişi, yanında getirdiği silahını çıkartarak evde bulunan eşi, kayınvalidesi ve baldızını silahla vurdu. Olayı gerçekleştiren şüpheli, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ekipler olayın yaşandığı evin sokağına şerit çekerek evde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde evde çok sayıda boş kovan bulundu. Polisler kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda eşini, kayınvalidesi ve baldızını silahla vuran şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar