Esenler'de 3 katlı binada yangın!

Esenler'de 3 katlı binada yangın!
Esenler'de 3 katlı binada yangın çıktı. Yangının büyümesi üzerine mahalleli sokağa döküldü. angında mahsur kalan 6 aylık bebek ve 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. 

3 katlı binada yangın!

Esenler Menderes Mahallesi 345. Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanda yangın çıktı. Binanın 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede tüm daireyi sardı. 

esenlerde-mahalleliyi-sokaga-doken-alevler-9830-dhaphoto3.jpg
Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine gönderdi. Üst katlarda bulunan bina sakinleri mahsur kaldı. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, binada mahsur kalan ve aralarında 6 aylık bir bebeğinde olduğu toplam 5 kişiyi kurtardı. Kurtarılan kişiler ambulansta tedavi altına alındı. 

esenlerde-mahalleliyi-sokaga-doken-alevler-9830-dhaphoto1.jpg
Yaşanan olayı anlatan mahalle sakini Saniye Görgülü, " Bir anda alev alev yandı. Kız da buradaydı, bağırdık çıkın diye. O da korktu çıkmadı. Üst katta da bebek vardı. Yoğun duman olunca onlarda mahsur kaldı. Oğlum da vardı. Sonra itfaiye geldi kurtardı. Bebeği ambulansa götürdüler. 5 kişi kurtarıldı. 6-7 aylık bir bebek. Şoka girdik çünkü benim çocuğumda ordaydı" diye konuştu. Daireden yükselen alevler ve mahallede yaşanan panik anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Yangın sırasında sokağa dökülen vatandaşların korona virüs tedbirlerini unuttuğu görüldü. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar