Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Ş.Ömer Kara: Az kaldı gidiyorlar karanlıkları aydınlatacağız

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Ş.Ömer Kara: Az kaldı gidiyorlar karanlıkları aydınlatacağız
Esenler İYİ Parti ilçe Başkanı Ş.Ömer Kara, Kalıcı yaz saati uygulamasına sert bir şekilde tepki gösterdi. Kara: Sokak lambalarını 30 dakika erken söndürüp 15 dakika geç yakmak, sokakları karanlığa terk etmektir " dedi.

GÜNBOYU HÜSEYİN KOÇ

Esenler İYİ Parti işçe Başkanı Ş.Ömer Kara, “ iyi parti olarak bu ve benzeri sorunlara yalnız Esenlerin meselesiymiş gibi bakmıyoruz. Kalıcı yaz saati uygulamasında ısrarcı olmanın akılla bağdaşır veya bilimsel bir yönü olmadığı gibi tasarrufla da alakası olmayan bir inatlaşmadır. Bu uygulama ise, okula, hastaneye giden insanımıza çile olurken, yaşanılabilecek olumsuzlukları düşünmeyen karar sahiplerine, “yarın yaşanacak olumsuzlukların hesabını verebilecek misiniz?” diye sormak isterim.

“ÇOCUKLARIMIZ SABAHIN ERGEN SAATİNDE HİÇBİR GÜVENLİĞİ OLMADAN OKULA GİDİYOR” 

Yaptığımız araştırmalarda ve çalışmamızda ilçemizde suç işleme oranı çok yüksek. Esenler gibi ilçelerde suç oranının yüksekliği ortadayken, insanların can ve mal güvenliği olmadığı bir ortamda,  iktidarda olanlar hangi mantıkla bu kararda direniyorlar.

Çocuklarımız sabahın ergen saatinde hiçbir güvenliği olmadan okula gidiyor, fabrikada, işyerinde çalışanımız, işletme sahipleri hakeza. Esenlerimizde yalnız ilçede değil, başka ilçelerde okuyan binlerce öğrencimiz var, işe giden genç kızlarımız, yaşlılarımız ve temizlikten tutun birçok sektörde bir lokma ekmek peşinde koşan halkımız var, siz bu insanların güvenliğini sağlamadığınız gibi bir inatlaşma yolu ile “ben bilirim ve ben ne dersem, ne yaparsam doğrudur. Sizde uyacaksınız” zihniyeti yanlış yapıyor.

 Yapılan her yanlışın elbette hukuki yollarla hesabını bu millete verecekler. Bakınız suç oranının ve geçim sıkıntısının yaşandığı Esenler’de birde kim oldukları, ne yapacakları belli olmayan bir mülteci yoğunluğu ile karşı karşıyayız. Tüm bu sorunlar yumağının olduğu bir ortamda sokakların karanlığa gömülmesi suça ve suçluyu hizmet etmektir. Bu tasarruf değildir, suç oranının artmasına hizmettir. 

Aileler okula kör karanlıkta gönderdikleri çocuklarının psikolojisinin bozulacağından endişe ediyor. Çocukların karanlık sokakta bir olumsuzluktan dolayı korkmaları eğitimlerine engel olacak, derslerinde ki başarılarının üstüne bir karanlık gibi çökeceği neden düşünülmüyor.  AKP ülkemizi karanlığa mahkum ettiği gibi geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini de karanlık bir dünya yaratarak karartan kararlar alıyor.  

“İYİ PARTİ YURDUMUN ÜSTÜNE BİR GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK” 

AKP İktidarı döneminde ülke karanlığa gömüldü, AKP karanlıktan beslenen bir partidir ama unutmasınlar İYİ Parti var. İYİ Parti karanlığa gömülen ülkemizi bir “nur” gibi aydınlatacak, yurdumun üstüne bir güneş gibi doğacak.

Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum; biraz daha sabredin bu karanlık düşünceyi genel Başkanımız Meral Akşener’le el ele verdik, değerli halkımıza söz verdik” AKP iktidarını sandığa gömeceğiz. Bunlar gidiyor aydınlık yarınlar bugünden hayırlı olsun. Tekrar ediyorum, gün ışığından daha fazla yararlanmak ve enerji tasarrufu sağlamak maksadıyla alınan karar yanlıştır, keyfi bir karardır.  Milletimizde biraz sabır bekliyorum, bu iktidar yorgun düştü, yorgunluktan şaşıran iktidarı hep birlikte sandığa gömeceğiz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar