Eşek ve köpeği traktörün arkasına bağlayıp sürükledi

Eşek ve köpeği traktörün arkasına bağlayıp sürükledi
Hayvanlara yapılan eziyet pes dedirtti. Silivri'de bir traktörün arkasına bağlanarak metrelerce sürüklenen köpek ve eşek vatandaşlarca kurtarıldı. İki hayvan koruma altına alınırken, sürücü hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Eşek ve köpeği traktörün arkasına bağlayıp...

İstanbul Silivri'nin Akören Mahallesi'nde bir traktör sürücüsü aracının arkasına bağladığı eşeği ve bir köpeği asfaltta metrelerce sürükledi. Yerde sürüklenen yaralı eşeği fark eden vatandaşlar müdahale ederek aracı durdurdu. Durumun jandarmaya ve Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği'ne (HAYKURDER) bildirilmesi üzerine ekipler harekete geçti. Yaralı eşek ve köpek koruma altına alınarak Silivri Belediyesine ait Rehabilitasyon Merkezine nakledildi. Ehliyetsiz olduğu tespit edilen sürücü hakkında ise adli ve idari işlem başlatıldı.

HAYVANLAR KORUMA ALTINA ALINDI

HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı yaptığı açıklamada Eşeğin nöbetçi hekim tarafından yapılan muayenesinde dizinde çıkık, tendonlarında hasar ve deri deformasyonları ile iç kanama riski olduğu tespit edildi. Tedavisine Silivri Belediyesi tarafından başlandı. Eşeğin hemen yanında şok halinde bir de siyah terrier köpeğimiz vardı. Her ikisi de koruma altında ve güvende dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar