Ersoy Dede: "Bu resmen bir siyasi şantaj"

Ersoy Dede: "Bu resmen bir siyasi şantaj"
Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, eski Başbakan Davutoğlu'nun "eski defterleri açarsak, insan içine çıkacak yüzleri olmaz" sözlerini eleştirdi.

Eski Başbakan Ahmet Davuotğlu'nun Sakarya'da yaptığı konuşma çok tartışıldı. Hükümete yakınlığıyla bilinen Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, bugünkü köşesinde Davutoğlu'nun "eski defterleri açarsak, insan içine çıkacak yüzleri olmaz" sözlerine yer verdi.

Dede, "Bu resmen bir siyasi şantaj. Ve bunca yıldır yanında olduğu halde hâlâ anlamamış olacak ki Erdoğan bir şantaja boyun eğecek adam değil.Dediğine bakar mısınız Davutoğlu’nun! ‘Defterler açılırsa’.. Yahu açsana o defterleri. Aç da okuyalım kim ne yapmış!" ifadelerini kullandı.

Ersoy Dede'nin "Davutoğlu’nun siyasi şantajı ters teper" yazısından ilgili kısım şöyle :

AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü kutlamaları sırasında eski Başbakan Davutoğlu da kendi alternatif programını yapmış. Delikanlı gibi çıkıp partisini kuramadığından ‘dostlar platformu’ gibi isimler altında buluşmalar tertipliyor ve oradan mesajlar veriyor bir süredir. İşte onlardan biri. Demiş ki “Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa, bizi bugün eleştirenler insan içine çıkamazlar.” Hoppalaaa.. 

2016 Mayıs’a kadar devlette en yetkili koltuklarda oturan, sorumluluk makamındaki bir kişinin edeceği laf mı bu? Bu resmen bir siyasi şantaj. Ve bunca yıldır yanında olduğu halde hâlâ anlamamış olacak ki Erdoğan bir şantaja boyun eğecek adam değil. Dediğine bakar mısınız Davutoğlu’nun! ‘Defterler açılırsa’.. Yahu açsana o defterleri. Aç da okuyalım kim ne yapmış! Bu akıl apaçık FETÖ aklıdır değerli dostlar. FETÖ’nün Mit Tırları ihanetinde de yaptığı buydu. Can Dündar, bizim terör örgütlerine silah taşıdığımız yalanını yazdı. FETÖ’den tutuklu Eren Erdem terör örgütlerine sarin gazı verdiğimiz iftirasını attı. Suriye konulu kozmik toplantıya dair sızmalarda da, MİT Başkanı Hakan Fidan’ı almaya kalktıkları 7 Şubat kepazeliğindeki Oslo ayrıntısında da hep bu vardı. Şimdi bakın Davutoğlu da aynı dille tehdit ediyor. İnanılır gibi değil. İnanılır gibi olmayan Davutoğlu’nun bundan sonuç alacağını zannetmesi. Ne ilginç günlerden geçiyoruz. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar